torstai 24. maaliskuuta 2016

Kylmästä lämpimään

En vain voinut vastustaa kiusausta otsikon suhteen ;)
TalkandBake-blogin Mimosan järjestämä kimppatilaus Dance Legendille innosti minut liittymään tilaukseen. Ennestään minulla ei ollut yhtään DaLen lakkoja, joten surffailin heidän sivuilleen katselemaan löytyisikö mieleisiä. Erityisesti minua kiinnosti thermolakat, jotka vaihtavat väriä. Ja muutenkin DaLe merkkinä on jotenkin todella kiehtova.
Tilasin thermoja jopa kaksi, sekä yhden auringonvalossa väriä vaihtavan (se nähdään ehkä sitten kesällä miten se toimii :D) ja sitten uskomattoman kauniin Holy Driverin.
Halusin ensimmäisenä kokeilla thermolakkaa ja toimiiko se todella. Ensimmäisenä päätin kokeilla mattaista nro 178 (toinen minkä tilasin on nro 172). Lakka levittyi kyllä todella mukavasti, hieman jouduin paikkailemaan, joten kynsillä on kolme kerrosta lakkaa, mutta ensi kerralla varmasti pärjään kahdella. Koska lakka kuivuu mattaiseksi (huomasin tikuttaessa), on se "syypää" tuohon aavistuksen omaiseen haastavuuteen lakatessa.
Olen aivan rakastunut näihin thermolakkoihin! Väittäisin, että nämä pääsevät etenkin talvella oikeuksiinsa. Tosin reilu kuukais sitten kun tämä oli kynsillä, niin oli niin kylmää, että kynnet olivat  lähes koko ajan myös sisällä tuon tummemman väriset (lämmetessään lakan vaalea väri tulee esiin). Tuijottelin näitä lakkoja koko ajan. :D Ajatuksena oli myös kokeilla leimausta täälle, mutta valitettavasti jumpassa lohkesi hieman etusormista lakkaa, joten päätin poistaa lakat kokonaan ja kokeilla toista DaLea. :)
Olisin halunnut testata videon kuvaamista värin muuttumisesta, mutta en sitä oikein saanut toimimaan, joten ensi kerralla sitten. :) Kuitenkin yllä olevasta kuvasta jo ehkä erottaa kuinka kauniin efektin lakka tekee. Vielä kun olisi hieman pidemmät kynnet, niin á-vot! :)

Kynsillä Dance Legend 178

2 kommenttia:

  1. Kaunis! Dalen termot on kyllä ihan huippuja. Omistan itse niitä neljä, en tosin tätä yksilöä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo! Oon ihan rakastunut noihin kahteen mitkä omistan! :)

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)