torstai 28. tammikuuta 2016

Sinistä kimallusta

Katselin lakkojani ja mietiskelin mitä en ole pitkään aikaan käyttänyt, ja käteeni osui Zoyan PixieDust Sunshine ja sen kaveriksi Essien Aruba Blue.

Pyörittelin muitakin Zoyan PixieDusteja, mutta päätin pitää lakkauksen "yksivärisenä".

Halusin testata taas paria BornPrettyStoresta tilaamaani laattaa, ja pikkurilli sai kimallusta timantin muodossa. :) Ensimmäistä kertaa raaskin ottaa käyttöön jo aikoja sitten tilatut swarovskit.
Keskisormen leiman kohdalla tein pienen mokan kun laitoin Kikon pikakuivattavia tippoja, enkä muistanu pestä sitä pois ennen kuin leimasin. Yllättävän hyvin leima tarttui öljyiseen kynteen. Osittain leiman rikkonaisuutta selittää pikakuivattaja.

Etusormen leima onnistui suorastaan mahtavasti! Yleensä tuollaiset suorat viivat ovat kiharalla minulla kun en osaa painaa leimaa oikein kynnelle. :D Keskellä leima ei ole, mutta enemmän taisin yrittää keskittyä viivojen suoraan saamiseen kuin kohdistamiseen..Noh, jos ensi kerralla sitten kohdistamistakin harjottelisi..
Tällainen sininen on kyllä mieleeni, todellakin. Joten vaikka leimat ovatkin erilaiset, tykkäsin tästä lakkauksesta todella. :)

Zoya tosiaan kuivuu hieman mattaiseksi, mutta halusin jättää sen hiekkaiseksi, joten en pikakuivatustippojen lisäksi päällyslakkaa laittanut ollenkaan.
Kuvissa ei myöskään muissa ole päällyslakkaa - ettei leimat leviä, vaikka eihän tuo hopea ole koskaan minnekään levinnyt. :)

Lakat:
Zoya PixieDust Sunshine (nimetön)
Essie Aruba Blue
Depend 223 (leimauslakka)
BP-10 (keskisormen leima)
Qgirl-022 (etusormen leima)

4 kommenttia:

  1. Onpa kaunis sininen kokonaisuus! ♥ Leimatkin on onnistuneet todella hyvin, jännää että tuo keskisormen leimakin tuli noin kauniina vaikka alla oli ne tipat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Tosiaan en tiedä mikä aivo*ieru pääsi tuossa kohtaa kun leimauksen aloitin :D Ihmeen suorat viivat tuli silti.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Sininen ja hopea kyllä omaa silmää erityisesti miellyttää :) Tuo Essie, ja tuon kaltaiset siniset ovat kyllä <3

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)