tiistai 12. tammikuuta 2016

Kynsilakkamasennus?

Kyllä, tämä on juuri niitä #firstworldproblems'eja (ja ei, masennus ei ole leikin asia), mutta tekisi melkein mieli myydä kaikki lakat pois. Okei, no ei ehkä kaikkia, mutta ns. halpislakat kyllä. Yhtään ei myöskään innosta tällä hetkellä lakata kynsiä - tai no lakkaus vielä menee, mutta se poisto... Ajattelinkin ihan puhtaasti blogia varten alkaa lakkaamaan, ja ehkäpä jopa testailemaan uusia tyylejä. Jospa se auttaisi löytämään taas ilon lakkaamisesta..
Mutta toisiaan ajattelin ensin karsia muutamat lakat, jotka todellakin joutaavat uuteen kotiin. Päätin kuitenkin BarryM:n lakat testata ennen kuin ne siirtäisin myytäviin. Valitettavasti kuviin en saanut vaaleamman lakan oikeaa väriä. Lakka on selkeästi vaaleampi, eikä noin sinappisen värinen. Sinänsä kauniin värinen, mutta minulle tuo ei sovi/en koe omakseni. Tumman kanssa olen vähän vielä kahden vaiheella myynkö vai en, mutta ehkä tummasuklaa ei myöskään ole "minua".
Kokeilin vielä jos mustaa vasten väri toistuisi kamerassa enemmän oikeana sävynä, ja tämä on vähän enemmän sinnepäin. Tosin tumma väri on sitten liian vaalea. :)

Lisäsin mielenkiinnosta vielä lopuksi puolikkaisiin kynsiin päällyslakan. Kuvassa ei ero niin näy, mutta molemmat tyylit kyllä miellyttää.

Lakat:
BarryM matte Caramel (vaaleampi)
BarryM matte Mocha

Lisään nämä piakkoin myytäviin. Ja muitakin kiertoon lähteviä.
R-kioskin kautta saakin nykyisin pienet paketit hintaan 4,50 €, joten päivitän senkin tiedon sivulle. Toki postinkin/smartpostin kautta voin lähettää.
http://kirsinkynnet.blogspot.fi/p/myynnissa-2015.html

1 kommentti:

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)