torstai 19. marraskuuta 2015

Throwback thursday

Minulla tosiaan on gradu viimeistelyssä, ja siitä syystä kynsillä on joko sama lakka 2 viikkoa tai pelkkä aluslakka. Huomaa kyllä kun ei ole mitään pakollisia menoja, niin ei kynsiä tule lakattua - ei niitä kynsiä jumpassakaan kukaan katso. :D Mutta ihan pian on gradu jo kirjoissa ja kansissa, jospa sitten malttaisin kuvia käsitellä ja tekstiä tänne kirjoitella. :)

Löydän koko ajan kameran tai tietokoneen uumenista uusia kuvia, joita en ole tänne laittanut, joten niitä siis tarjolla. Välissä kyllä laittelen uusiakin - jos niitä vain tulee tehtyä/kuvattua (kynnet/kynsinauhat melko huonossa kunnossa näppäimistön naputuksesta ja rasvauksen puutteesta..).

Tällä kertaa esittelyssä todella mieleinen lakkaus keväthangilta. Pitäisikin uudestaan tuo tehdä toisenlaisella väriyhdistelmällä. Lakkaus ei kuitenkaan taida olla edes Instassa nähty, joten sinänsä tuo #tbt otsikko on hieman harhaanjohtava. Ja tosiaan tyyli ei ole missään nimessä itse keksimäni, vaan taisin mallin nähdä Instagramissa, mutten valitettavasti enää alkuperäistä löydä.

Jonkin verran vinyylien alta päässyt karkaamaan lakkaa parissa kohtaa, mutta eihän sitä muuten kuin näin läheltä kuvista huomaa. Tässä käyttämäni vinyylit taitavat olla melko ensimmäisiä mitä tilasin ja mitä nykyinen Vinyl Quickies teki.

Tässä vielä varjossa napattu kuva. Ilmeisesti kuitenkin sen verran kylmä on ollut ulkona kun sormet aivan punaiset (yritin hieman sitä punaisuutta poistaa)..
Tässäpä ilmeisesti käytetyt lakat.. :D Pahoitteluni, en aivan pysty vannomaan mitä lakkoja olen käyttänyt, mutta valistavia arvauksia kyllä pystyn tekemään - kysäise ihmeessä! :)
Pohjalla tosiaan on ihana OPI You're so Vain-illa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)