maanantai 13. lokakuuta 2014

Roosa nauha Minionseja

Perjantaina 10.10. oli Roosa nauha ja pukeudu pinkkiin -päivät. Pinkkiin olin pukeutunut alusvaatteita myöten puolivahingossa, mutta kynnethän ne tärkeimmät olivat. ;)

Näin jokin aika sitten Instagramissa @nailstorming käyttäjän aivan mahtavan kuvan viime vuodelta aiheeseen liittyen. Tykkään Itse ilkimys -leffan Minionseista ja olen aiemminkin niitä kynsille piirrellyt. Joten kuva iski todellakin! :)
Kaipa ne on tunnistettavissa, kannattaa kyllä kurkata tuo alkuperäinen kuva - aivan mahtavan hienot! Etenkin tuo roosa nauha aiheutti minulle ongelmia. Laitoin valkoisen alle, koska epäilin ettei pinkki näy tuosta "mekosta".
Jokaisella Minionsilla on erivärinen "mekko". Halusin hieman samalla testailla mikä väri olisi paras. Jokaisen pohjalla on Essien Blanc (1 kerros), etusormessa Ginan 168 Ice Pink (x 3), keskisormessa Maybelline Color Show Tropink (x 2), nimettömässä Essien We're in it Together (x 2) ja pikkurillissä OPIn Kiss Me I'm Brazilian (1 krs). Mekkona kaikilla on Essien Madison Ave-hue ja roosa nauhana Blancin päällä Maybelline.
Yllättävän hyvin nuo onnistuivat vaikka tarpeeksi pientä sivellintä en omista. Pilkkutikkua käytin apuna silmissä sekä roosa nauhoissa ja mustalla linerillä tein viivat (siinä on todella huono se sivellin osa).

Tälläinen oli minun kannanottoni hyvän asian puolesta. Ensi kuussa sitten miesten puolesta viiksiä ;)

Lakat vielä:
Essie Blanc
Gina 168 Ice Pink (x 3)
Maybelline Color Show Tropink (x 2)
Essie We're in it Together (x 2)
OPI Kiss Me I'm Brazilian (x 1 sekä kuvausrekvisiittana)
+ musta artliner, Mavala Liverpool (silmien harmaa)

2 kommenttia:

  1. Ihan sika kiva idea! Ja tosi hauskannäköset tuli, hyvin onnistu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkäsin näistä kyllä itsekin tosi paljon vaikkei nyt ihan "täydellisesti" onnistunutkaan. Tiesin kyllä heti kun tuon alkuperäisen kuvan näin, että ne toteutan. :)

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)