perjantai 24. lokakuuta 2014

Kynsiteippi-innostus

Kuten joskus mainitsin ja näytin, tilasin kesällä kerralla 8 lakkaa. En itseasiassa ollut pitkään aikaan tilannut mitään - hyvä, etten jo huolestunut asiasta. :)

Uutuudet piti toki kynsille saada ja tässäpä ensimmäinen lakkaus niillä. Melkein sain tungettua kaikki mahdolliset lakat samaan lakkaukseen. :)


Uskaltauduin tarttumaan kynsiteippiin pitkästä aikaa ja kokeilin vielä semivaikeaa leikkiä. :) Valitettavasti en muista missä tuollaisen näin (ainakin muistelen jossain vastaavanlaisen kuvion nähneen) - ja itseasiassa tilaisinkin ko. kuviollisia teippejä (tuolta linkatusta, hämärännimiseltä firmalta, jonka nimeä en uskalla tähän kirjoittaa :D).
 
En ole millään tavalla ns. rehellisen punaisen kynsilakan ystävä, mutta pitihän se Coca Colan nimikkolakka tilata. Sinänsä värinä juuri sellainen "oikea" punainen, ei oranssiin, tms. taittuva. Pitäisikin kokeilla kerran koko kynsille, osaisiko sitä käyttää... (kuvassa on värit jotenkin omituisen näköiset, aivan liian "neonit", liekö suora auringonpaiste syynä..)

Tässä vielä iltalenkillä nappaistu puhelinkuva matatuista kynsistä yberkirkkaan hupparini kanssa. Valitettavasti valo ei vain riitä, mutta pidin mattaefektistä todella paljon! Harmikseni sain pallerot leviämään, mutta kyseessä oli enemmänkin OPIn mattalakan testaus. Tykkäsin!
Lakat:
OPI Coca-Cola Red (punainen)
OPI You're So Vain-illa (vaalea)
Zoya Dhara (oranssi)

2 kommenttia:

  1. Hauskat lakkaukset! Ehkä vähän turhan värikkäät, mutta ovatpahan ainakin pirteät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli kyllä vähän liikaa kaikkea, mutta tosiaan tarkoitus oli testailla kaikkia. Kesällä nuo vielä meni, mutta nyt saattais tässä harmaudessa sokaista. :)

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)