maanantai 9. kesäkuuta 2014

Violettia skittletteä

Tämän lakkauksen kuvat ovat olleet jo jonkin aikaa luonnoksissa ja nyt kun näitä katson - ei mitään mielikuvia! :D Ei siitä, miksi olen tällaisen lakkauksen tehnyt ja milloin? Lakat kyllä tunnistan, mutta siihenpä se jääkin. Pahoitteluni.

Viime aikoina on kyllä ollut ilmassa pahemman laatuista blogiväsymystä. Otan kyllä kuvat kynsistä ja lakkaan/koristelen kynsiä koko ajan. Kuvat eivät vain siirry kamerasta gimpin kautta bloggeriin tai saati, että luonnos saisi sekä tekstin että kuvat.

Paitsi nyt kun tätä tekstiä kirjoittelen ja kynsikuvia tuijottelen, niin nämä kynnet taisin tehdä Helsingin vierailua varten. Alunperin piti tehdä Olut-festareille sopivat kynnet, mutten löytänyt oikein mitään toteuttamiskelpoista. Joten mentiinkin sitten aivan äärilaitaan. :)
Tuo Nubarin lakka on vaan niiiiiiiiin kaunis!

Kuinka te bloggaatte? Siirrätkö heti kuvat otettuasi koneelle, blogiin vai millainen on Sinun rutiini?

Lakat:
Nubar Purple Rain Glitter (violetti)
Golden Rose Holiday 52 (pinkki tekstuuri)
Essie Blanc (valkoinen)
China Glaze Harmony (leima)

5 kommenttia:

  1. Mä oon aika vauhdikas bloggaajana, lakkausten vaihdot tietty vaikuttaa tahtiin miten postausta tulee mutta jos joku lakkaus on niin erityisen viihtyisä että sillä menee tyyliin yli 4 päivää niin koitan keksiä muuta blogattavaa.. Ostokset tulee esiteltyä ja kaikki. Luonnoksiin en osaa mitään jättää, ja postaus kyllä ilmestyy melkein aina viimeistään seuraavana päivänä lakkauksen teosta. Ja sekin ehkä enempi siksi että useimmiten ehdin lakkailla vasta myöhään illalla. Tänään ehdin lakkaamaan aamulla ja postauskin tuli kirjoitettua heti perään. Täytepostauksia on jokunen tullut tehtyä ohi aiheenkin, esim buzzador- tai hopottaja-tuotetestausten muodossa, oli ne mitä oli.. Jokunen kokkailuhomma ja kirjojen hehkutus on kans saanu postauksen. Ja nuo kiertävät haasteet.
    Huomaakin sen, postauksia omassa blogissa hiukan päälle vuoden aikana tullut näpyteltyä melkein 250. :)

    VastaaPoista
  2. Onpas tuo leimattu kynsi kaunis!!

    Mulla menee miten milloinkin kynsien siirtyminen blogiin, esim. viimeisimmät julkaisemani kynnet siirtyivät hyvinkin ajankohtaiseen aikaan ja ovat itse asiassa yhä edelleen kynsillä. Mutta jotkut kynnet tulevat myöhemminkin ja osa ns. swatch-kuvista lymyilee kuukausitolkulla arkistoissa... :/

    VastaaPoista
  3. Oi tuo Nubarin sävy! Oliko miten luirua?

    Älä huoli, blogiväsymystä, kynsimasista tai muuta vastaavaa taitaa olla liikkeellä muillakin.
    Minullakin postaukset seisovat usein siksi, että kuvat odottavat muistikortilla... sitten kun saan ne valmiiksi, nakkaan ne luonnoksiin ja kirjoittelen tekstit vähän vaihtelevalla nopeudella niiden liitteeksi. Toisinaan taas aloitan tekstistä, jos kynsistä tulee heti jotain tärkeää mieleen.
    Mutta luonnoksissa makailee kyllä minullakin postauksia. Nyt tuo reissu vähensi niitä hieman, koska olin ajastanut postauksia viikolle, mutta muuten kyllä roikkuu keskeneräisiä ja joskus valmiitakin postauksia luonnoksissa.

    VastaaPoista
  4. Kauniit kynnet :)
    Miulla saattaa kuvat venyä kamerassa viikosta kahteenkin ennenkuin saan ne koneelle :D

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille kommenteista! Tuli ihan hetkittäinen fiilis jälleen rustailla näitä postauksia, mutta siihen se taas tyrehtyi. :/ Pitää joku päivä ottaa urakaksi käydä nuo luonnoksissa makaavat postaukset valmiiksi ja kameran muistikortilta kuvat tänne ja päästä ajankohtaisiin lakkauksiin. Jospa se tästä. :)
    Pitää varmaan ottaa eBay pyörähdys, jos uudet lakat saisivat fiiliksen takaisin... ;)

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)