sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Nudea mattaa

Viikko sitten sunnuntaina mietiskelin mitäköhän kynsille laittaisi (taas kerran). Lakkaushaaste -facebookryhmässä aiheeksi tuli matta. Nooh, kokeilematta oli Asoksen kauhupaketoinneilla saapuneet BarryM Matte värit Caramel ja Mocha.

Lakkoja kannattaa laittaa kaksi ohutta kerrosta, ei yhtä paksua. Mattaväreiksi lakat käyttäytyivät mielestäni mallikkaasti. Juurikaan ne eivät raidoittuneet, jne. mitä mattalakat tekevät järestään. Tykkäsin.
Ensimmäistä kertaa tuli ajatus, sopiikohan tämä väri minulle. Olen aina mietiskellyt kun blogeissa on mainittu lakasta, että kaunis väri muttei sovellu ihonväriini. Ensimmäistä kertaa minulle tuli ajatus tämän vaaleamman Caramelin kohdalla. Sinänsä väri on todella kaunis nude/beige.

Valitettavasti kuvia ei ole ilman koristeluja, mutta värit kyllä näkee näinkin.

Tosiaan kynnet näyttivät pelkällä lakalla jotenkin alastomilta, niin jotain niihin piti keksiä. Hetken jo harkitsin pilkkutikkuun tarttumista, mutta ei, todennäköisesti ei hyvä idea. Joten en edes kokeillut. :D

Siirtokuvakansio esille ja katselemaan jotain ei-niin-kivoja kuvia (eihän arkilakkaukseen mitään superihania tuhlata..). ;)
Leikkelin kuvat ja eikun liottamaan. Kyseiset kuvat on muuten ok, mutta niitä on siinä arkilla aivan hillitön määrä (=vaikea leikata) ja ko. kuvat pitää ns. leikata muotoonsa (kuvasta erottaa ääriviivat). Ei, en suosittele ko. kuvia kellekään. Sinänsä en nyt hermoja menettänyt, mutta en kyllä todellakaan osta toista arkkia! (ja sen verran amatööri liikenteessä kun pikkurilliin osui väärinpäin oleva kuva :D)
Sinänsä jälleen kerran kynnet ok, mutta toisaalta plaaah. Seuraavaksi pitäisikin keksiä kynnet Helsinki Beer Festivaleille!? :D

Decalien päällä H&M:n mattalakka, joka ei todellakaan mattaa! :D

6 kommenttia:

  1. Kivannäköiset kynnet maanläheisine väreineen ja mustine decaleineen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Sinänsä kyllä värimaailma sattui ja syksyllä tämä lakkaus voisi ollakin ihan erilainen. :)

      Poista
  2. Hienot kynnet. :) Kiva värimaailma.

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)