sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ysärifiilistä?

Miun piti julkaista ihan eri postaus, mutta eilen kun olisin liittänyt kuvat tekstiin - en löytänyt kuvia mistään! Mielikuva on, että otin kuvat, mutta enää en ole varma. :D Pitää siis tehdä lakkaus uudestaan... :) Mutta kyllä ärsyttää!
 
Mutta maaliskuun kunniaksi pirtsakkaa lakkausta.
Otsikko syntyi kämppiksen vihjailujen vuoksi. Kyllähän nuo neonvärit aika hyvin vie ajatukset ysärifiiliksiin...
Kynsillä siis pirtsakkaa pastelli-neopläjäystä. Lakkoina uutuudet BarryM ja pari Gina Tricotin ostosta.

Ajatus siis lähti lakoista, mutta pitihän sitä töihin päälle kaivella ne vähät värikkäämmät vaatteetkin (pastelleja kyllä löytyy, mutta taisin saada neon-väreistä aimo annoksen lapsena, joten ei ole oikein vielä iskenyt halu niitä ostella).Vaihtoehtoja oli siis tasan yksi paita. :)

BarryM Station Road oli oikein kelpo lakka, helpot kaksi kerrosta riitti. Ilmeisesti lakkaa pitää kuitenkin ravistaa reippaasti, koska sain kommenttia (ns. tavislakkaajalta) lakan olevan lirua. Tosiaan mielestäni lakalla oli oikein miellyttävä lakata.

Ginan lakat taas eivät yömyöhällä aiheuttaneet ihastuneita huokauksia. Värien puolesta oli kyllä molemmat sitä mitä kaipasinkin (tein siis tilauksen netissä, eikä kunnon swatheja ole noista oikein tarjolla).
Vaaleanpunainen 168 Ice Pink oli aikamoista lirua ja hailakkaa.Kynsillä 3 kerrosta. Voisi ensi kerralla harkita laittaa valkoinen alle. Värin puolesta juuri sitä mitä olen kaivannut, hento vaaleanpunainen. Kuvasta ei niin selvästi huomaa, mutta kolmekaan kerrosta ei täydellistä peittävyyttä tuonut. Mietinkin jo, että pitäisiköhän jättää hetkeksi korkki auki - paksuuntuisikohan se siitä..? ;)

Oranssi 72 Bright Peach oli taas melko jankkia. Voisin koettaa lirauttaa pisaran ohentajaa, saattaisi auttaa. Lakka taitaa aavistuksen neoneiden suuntaan, joten koostumus tosiaan myös sen suuntainen. Iltamyöhällä ei näköjään sivellin ihan niin kauniisti osannut liukua, niin reunoilla hieman lakka miten sattuu. Laitoin myös varmuuden vuoksi päälle Sechen tasoittamaan pintaa (vaaleanpunaisen päällä inm).
Työpäivä mentiin pelkillä lakoilla, mutta lauantaina auringon pilkistäessä halusin kokeilla nimihirviö inm OutTheDoor Northern Lights Hologram Top Coat "Gold" -kultahololakkaa. Näiden pastellivärien pinnalla se ei oikein päässyt oikeuksiinsa, mutta tumman värin päällä IHANA (minultahan löytyy myös hopeaversio)!

Kuvat siis otettu maaliskuun ensimmäisenä päivänä ulkona! Minä en oikein ole innoissani tästä aikaisesta keväästä! En ole vielä edes käynyt koirien kanssa jäällä lenkkeilemässä!! Ja kurakelejä 2 kk, no thanks! :/

Nämä tosiaan jäivät nyt hieman tylsiksi ajan puutteen vuoksi, mutta jos ensi kerralla sitten jotain kivoja koristeitakin. Olen täydentänyt koristeluarsenaaliani vaikka millaisilla tavaroilla... :)
 Laiskuus iski, joten kuva otettu sisällä...Pahoittelut...

Lakat:
Opi Natural Nail Bace Coat aluslakka
168 Ice Pink
72 Bright Peach
BarryM Station Road
inm OutTheDoor Northern Lights Hologram Top Coat "Gold"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)