perjantai 14. helmikuuta 2014

Aurinkoista ystävänpäivää!

Kun netin uumenissa alkoi näkyä seuraavalla viikolla olevaan ystävänpäivään liittyviä juttuja, niin mietiskelin mitäs sitä itse lakkaisi...Melko pian sainkin idean, jonka päätin toteuttaa.
Harvinaista sinänsä kokeilin ideaa ensin tikulle edellisenä iltana. Hyvä, että kokeilin, koska käänsin värit täten toisinpäin. :)
 Oon jopa semi-tyytyväinen tämän kuvan kuvanlaatuun...

Halusin tehdä vaaleanpunaisen liukuvärin. Mittailin tikkuja ja mallailin mitkä kävisivät keskenään. Valinta osui Essie-suoraan eli Blanc, We're in it Together ja Madison Ave-hue.
Vaaleanpunainen We're in it Together oli aivan liian lirua kahden muun rinnalla. Ja muutoinkin seuraavalla kerralla kokeilen lakoilla, jotka peittäävät melkein yhdellä kerroksella. Ei tuo liukuväri vain oikein ota onnistuakseen... Keskisormi taitaa olla parhaiten liukuväriä muistuttava.

Liukuvärin tein jo keskiviikkona pariin otteeseen. Torstaina pääsi sitten leimat wannabe-liukua peittämään. :) Leimat siis tosin kuuluivat alkuperäiseenkin suunnitelmaan, ei ainoastaan liukua peittämään. ;)
Pueenin laattasetissä oli montakin mahdollista leimaa sydän-teemaan. Halusin pariin kynteen (nimetön, peukalo) Valentine's day -toivotuksen. Ja muihin pääsikin perus sydän, perus punaisella.

Joko kuvio oli haastava tai lakka. Sydän-leimat onnistuivat nimittäin vähän sinnepäin, mutta välttää minulle (ainakin tällä kertaa). :) Päällyslakkana tällä kertaa oleva inm myös aavistuksen leimoja levitti, vaikka kuivattelin leimoja jonkin aikaa. Harmony toimi lähes kuin unelma. Aion varmaan täten hankkia muutaman muunkin CG Romantique-sarjan lakkoja...

Peukalon kynnen myötä oikein vaaleanpunaisen höttöistä ystävänpäivää! <3

Lakkoina siis, vasemmalta oikealle:
China Claze Harmony
Essie Blanc
Konad punainen
Essie We're in it Together
Essie Madison Ave-hue
inm OutTheDoor
Laatat (jotka tietenkin kuvasta unohtuivat) Pueen 41 ja 43

10 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet ja ihana liukuvärjäys :) Mulla on 6 eri romantique-kokoelman lakkaa, muutama (esimerkiksi se kultainen) pitää vielä hankkia :)
    Ihanaa ystävänpäivää sulle Kirsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Toivottavasti on ollut kiva ystävänpäivä! Mulle tuli just BarryM GoldFoil, mutta mm. Joyn voisi Romantique sarjasta hankkia..

      Poista
  2. Ihanat teemakynnet ja etenkin tuo liukuvärjäys on tosi kaunis! Hyvää ystistä!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos E-S! Parannettavaa liussa on, mutta ehkä mie joskus saan oikeen liukuvärin aikaan. ;) Toivottavasti oli sullakin kiva ystävänpäivä!

      Poista
  3. <3 Ylellistä Ystävänpäivää muru <3 ja kappas, kun on sama laatta viuhunut molempien kynsillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥♥ Niin huomasin :) Aika monen muunkin kynsillä näytti olleen kuvia noista parista Pueenin laatasta.. :)

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)