perjantai 10. tammikuuta 2014

Pilvistä, pastellisia pilviä

Joulun aikaan kun tikkuja tuijottelin, niin huomasin käyttämättömissä olevan ombreksi soveltuvan nelikon...
Otin tikut erilleen ja jätin odottamaan arkea. Arjen saavuttua, en kuitenkaan halunnut tehdä ombrea, vaan päätin kokeilla pilvimania. Eikös se ole semihelppo tyyli..? ;) Tutoriaalin löysin mm. täältä.

Jätin Czeckbookin nelikosta pois ja täten alimmaiseksi lakaksi joutui GinaTricotin Puff Power.
Ihana hentoinen nude, jossa hentoista kimallusta. Erinomainen lakka kun haluaa jotain kynsille, mutta vähän niinkuin ei olisi lakkaa ollenkaan. Lakka oli hieman lirua, mutta aika hyvin sain välteltyä kynsinauhoja.
Ennen kuvan ottoa piti hieman läträtä kynsinauhavoiteella...Kuvassa 2 kerrosta.

Essence vaikutti oikein pätevältä lakalta. Saattaisi jopa peittää yhdellä kerroksella. Olen kuitenkin noissa essencen lakoissa huomannut, että etenkin vaaleampien kanssa ennemmin laittaa kaksi ohutta kuin yhden paksun kerroksen (näin välttyy paremmin kuplimiselta). Absolutely blue on oikein kaunis hieman violettiin taittava taivaansininen - tykkään. :)
Piti ottaa kuva kun Seche oli vielä kosteaa, joten siitä extrakiilto.
 
Essienkin (suomi)suti soveltui oikein näppärästi tähän pilvien tekoon. Ja Lilacismin väri. <3
Heti kun sain viimeisetkin pilvet paikalleen, niin aaah. Kylläpä taas omakehu täällä leimahtaa, mutta TYKKÄÄN. Ja ihan kivastihan nuo onnistuivat. Tähän tosiaan voisi mainita sellaisen seikan, että minähän olen aina ollut kuvaamataidossa huono. Ihan oikeasti minulla ei ole taiteellista silmää ja selviydyn juuri ja juuri tikku-ukon piirtämisestä. Sen pidemmälle en edes yritä. Ei sinänsä, en ole yhtään sen parempi musiikissakaan - ei varmaan tule yllätyksenä, etten pitänyt kummastakaan koulussa... ;) Erinomainen harrastusvalinta siis. ;D Mutta ehkä se tässä kehittyy - isäni nimittäin osaa piirtää.

Eihän nuo pilvet nyt ihan symmetrisiä ole (puhumattakaan oikea käsi), mutta näin ensikertalaisen tuurilla ihan jees. :)

Jännä kun pilvet on nyt pari päivää kynsillä olleet, niin aina välillä silmänurkasta kynnet huomattuani tulee olo, ettei kädet ole minun. Hassua. Väreistä se ei johdu, vai liekö nyt talvella olen käyttänyt paljon tummia värejä, niin äkkiseltään pastellit näyttää hassuille. Anyhow, en raaskisi näitä millään poistaa. :D

Lakat:
aluslakkana OPI Nail Envy
Gina Tricot Puff Power x 2
essence absolutely blue (125)
Essie Lilacism x 2

2 kommenttia:

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)