tiistai 10. joulukuuta 2013

Maatuska puuttuu

Tällä kertaa ei päässyt maatuskahuivit kynsille, vaan toiselle työreissulle Venäjälle lähdettiin aivan toisenlaisin lakkauksin.
Suurin syy yksinkertaisiin kynsiin oli ajanpuute/laiskuus.

Halusin jotain tummaa ja kaivelin täten käyttämättömien lakkojen tikut esille. Joita muuten oli melko vähän...Meni ihan hetki ennen kuin paikallistin oikean renkaan. ;)
Tosin tässä jo hieman suunnittelin sen täydentämistä..Hyviä alennuksiahan ei voi ohittaa..?

Valinta osui Essien Sole Mateen. Lakka oli yllättäen hieman lirua ja kaljuuntuvaa, mutta tämä johtui ainakin osittain lakkaajasta, nimittäin pari kynttä sain melkein pärjäämään vain yhdellä kerroksella.

Valitettavasti en ennen matkaa ehtinyt lakkausta kuvaamaan, eikä minulla ole muista kynsistä kuvaa. Lakkaukset menivät sen verran huonoon kuntoon matkan aikana, joten peukalo on ainut "selviytyjä". Kun matkaan lähdettiin ja bussiin noustiin, ihmettelin kun nimettömän kynnen alla tuntui jotain roskaa. Olimme selvinneet pari hassua kilometriä kunnes tajusin, että siellä mitään roskaa ole, vaan kynsi on revennyt koko vapaan kasvun verran!!! Ja tietenkin kaikki "ensiaputarvikkeet" olivat kaukana tavaratilassa laukussa... Ei auttanut kuin varovasti repäistä kynsi irti ennen kuin aiheuttaisi enemmän tuhoa. Onneksi kynsi repesi tasaisesti vain vapaan kasvun verran eli ei ollut kivulias, tms.


Laitoin peukaloon ja nimettömään H&M:n Stay Golden glitteriä kärkeen (tämä glitter on aivan totaalinen favorittini, tätä voisin vaikka hamstrata toisenkin kappaleen :) muuten vastaa hopea olisi hakusessa - vinkkejä otetaan vastaan).
Muissa kynsissä glitter oli toisessa päässä, kynnen tyvessä, vai miksi sitä sanotaan?

Tykkäsin tästä "koristelusta", tulen varmasti joskus tekemään uudestaan.

Kuvitukseksi vielä Venäjän ostokset ja vinkit Venäjälle suuntaaville kynsilakkaystäville.
Essiet ovat ns. suomisudilla (ainakin Rive Gauche nimisessä liikkeessä)! Ja OPIt ovat lähes puoleen hintaan (n. 10 €) verrattuna Suomen markettihintoja. Essiet noin 8 €, hieman riippuen kurssista. Ostin Essien Madison Ave-Huen ja tuliaisiksi Katalle OPIn Pirouette my Whistlen ja ne olivat yhteensä 18,05 €. Ei paha. Kyseessä on kosmetiikkaan erikoistunut liike, hieman meidän Emotionsia vastaava. Löysin ko. liikkeen sekä Petroskoista että Pietarista. Molemmissa oli valitettavan vähän aikaa, niin ei pystynyt ihailemaan muuta tarjontaa juurikaan.

Petroskoista (kauppakeskus Tetriksestä, joka muuten ulkoakin näyttää ihan tetris-peliltä :)) bongasin pienen liikkeen, missä oli Golden Rosen lakkoja. Ostin pari Holiday malliston tekstuuria (keltainen (Katalle) ja vihreä, valikoimaa ei juurikaan ollut) ja kultaisen nail art -lakan. Olen kultaista nail art lakkaa kaivannut jo tovin, joten tuo oli erinomainen löytö ja täyttää kyllä kaikki asettamani toiveet ko. lakalle. :)

 nail art puuttuu kuvasta, Pietarista nappasin vielä OPIn Nail Envyn

Manikyyrissä käytetyt lakat vielä kerran:
Essien Sole Mate
H&M Stay Golden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)