tiistai 12. marraskuuta 2013

Russia in my mind

Marraskuu on minulle oikeaa työmatkojen "juhlaa". Toki työmatkoilla on hieman omaakin aikaa, mutta näitä reissuja on kyllä ehkä vähän liian paljon liian vähälle aikaa... :) Eikä joka reissulla edes ole omaa aikaa, kuten tällä ko. reissulla oli jopa tunti luppoaikaa...

Tällä kertaa siis otsikon mukaisesti tie vei Venäjälle. Tälle reissulle piti valita asiallisempi linja kuin Halloweenin hengessä Wieniin.
Tilasin alkusyksystä essencen leimauslaatan, jossa sattui olemaan maatuskan kuva. Tokihan se kynsille pitää saada kun Venäjälle mennään. :)
Mutta...No eihän se tietenkään mennyt kuin Strömsössä. Aloitin leimailun ja enpä saanutkaan essencen laatalta kuvaa nousemaan, en sitten millään - joten luovutusvoitto laatalle tällä erää.

...ja kuvan laatu on jälleen jotain kammottavaa...

Pohjalakkaa mietin tovin, valitako vaalea vai tumma pohja. Olisiko punainen asiallisempi kuin violetti? Erottuvatko leimat liian hyvin aivan vaalealta pohjalta?
Tikkuja tuijottelin tovin ja valitsin harkinnan jälkeen OPIn Dutch 'Ya Just Love Opin. Niin kaunis violetti pinkin shimmerin kanssa. <3 shimmeri ei näy kuin livenä - ainakaan tällä valaistuksella

Vaikka lakka tuntuu luirulta, mutta levittyy kauniisti eikä valu kynsinauhoille. Täytyy vain ottaa liiat värit pois siveltimestä. Lakkaa tulee helposti liikaa siveltimen mukana (mielestäni helpompi ottaa pois kuin kaivella pullosta siveltimeen).



Leimauksen epäonnistuessa (en halunnut mitään muita leimoja), joten päätin valita siirtokuvat. Ne ovat kuitenkin näyttäviä, mutta bisnestapaamisiin soveltuvia.
Ko. decalit olivat ihan hyväkäytöksiset, irtosivat paperista nätisti ja hieman kynnelläkin sai vielä paikkaa vaihdettua. Mutteivät kuitenkaan liikkuneet maailman tappiin saakka kynnellä (aika monet decalit ovat sellaisia mitä saisi vielä seuraavana päivänäkin liikuteltua).

Näillä mentiin, eikä kommentteja/pitkiä katseita aiheuttanut suuntaan tai toiseen. Toki työkaverit taitavat olla jo niin tottuneita tähän "ei-yksiväriset-beiget" -kynsihöperyyteen. ;D

Mutta ehdottomasti lakka nousi yhdeksi suosikeistani! Kiitos tästä kuuluu jälleen diileri-Katalle. ;)


Lakkana
OPI Dutch 'Ya Just Love Opi

2 kommenttia:

  1. Näistä tulee mulle heti mustapohjaiset maatuskamummon-huivit mieleen :D

    VastaaPoista
  2. Hahaa, eipä tullutkaan mieleen! :) Ensi viikolla sitten punaisella 'huivilla' ;)

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)