lauantai 30. marraskuuta 2013

Punertava ombre

Tämä lakkaus oli sellainen ajanvietto/täyttölakkaus. Samalla toteutuu myös kuinka saadaan viisi lakkaa pois käyttämättömien renkaasta. ;)

Aika kivasti löytyikin viisi lakkaa, joilla sain aikaan tummemmasta vaaleampaan menevän "liun".


Tikuilla lakkaa on kaksi kerrosta. Päätin jo alussa, että laitan lakkaa kaksi kerrosta, peitti se tai ei. Kaikki lakathan eivät toimi samalla tavalla tikulle ja kynsille. Siis osa käyttäytyy tikulle lakatessa paljon kauniimmin/tasaisemmin.

Tavoista poiketen, esittelen jo tässä vaiheessa käytetyt lakat.
Lakat peukalosta pikkurilliin:
OPI Want to Bite My Neck?
Rimmel Purple Addict
essence break through 132
Nfu-Oh NFU545
Color Club Just Chill

Muut lakat toistuivat samanlaisina kynsille, paitsi Nfu-Oh lakka.



Nfun kanssa lähinnä oli se, ettei se peittänyt kunnolla kahdella kerroksella kynsillä. Laitoin kolmannen, niin se menikin sitten liian tummaksi. Lähinnä siis tätä skittleä ajatellen. Koostumuksessakin olisi toivomisen varaa, myös poistaminen oli aavistuksen haastavaa. Värinä kuitenkin kaunis ja tuo pullon/korkin muoto on oikeastaan suurin syy miksi tuon ostin (FB-kirppikseltä). :D


Color Clubin alle voisi auttaa jos laittaisi kerroksen valkoista. Pullosta tosin jo näkee, että lakka on todella juoksevaa ja läpikuultavaa. Ei kuitenkaan sellainen, että myyntiin laittaisin.

Essencen lakka (keskisormi) oli kyllä todella helppo ja kaunis! Aivan täydellinen hinta-laatu-suhde. Tämä taisikin olla ainut värilakka, jonka nappasin Wienistä essencen hyllystä matkaani. (ostin lisäksi valkaisevan aluslakan, joka tekee todella sinertävän/violetin pohjan - katsotaan jos joskus uskalla täällä nakukynnet esitellä..)


Rimmel on kerran alelaarista mukaan napattu ja värinä ihan kaunis. Kaksi kerrosta riittää peittämään, mutta yllättävän juoksevaa lakka oli. Varovaisesti sai levitellä, ettei kynsinauhoille juossut..

OPI taas nyt oli täydellistä OPI laatua. Kynnellä vain ja ainoastaan yksi kerros!! Aavistin tämän kyllä jo etukäteen. Tämä(kin) lakka on Katan diilaama, joten swatchien perusteella osasin helppoa levittävyyttä odottaa. Mutta silti - IHANA! :)

*muoks* olin epähuomiossa nimennyt tämän lakkauksen skittleksi vaikka ombrehan tämä on...skittlessäkin kynnet ovat eri värein lakattu, mutta ei ns. saman väriperheen väreillä, kuten tässä ombressa

Tässä vielä lakat peukalosta pikkurilliin:
OPI Want to Bite My Neck?
Rimmel Purple Addict
essence break through 132
Nfu-Oh NFU545
Color Club Just Chill

2 kommenttia:

  1. UUu...! Hieno Skittle! Olen aina apuna diilauksessa sun muussa, jos vain mahdollista; puolin ja toisin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks, vaikka virallisesti kai tämä on nimeltään ombre eikä skittle - meni termit aloittelijalla sekaisin. :)

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)