sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Violettia kauneutta

Aina kun ostan uuden lakan (tässä tapauksessa FB:n kirppikseltä), niin haluan heti käyttää sitä kynsille. :) Tästä syystä varmaan kokeilemattomien lakkojen/tikkujen nippu ei vähene. Tällä kertaa hankinta oli aEngland lakka Avalon.

Osaava lakkaaja olisi varmaan tarvinnut vain yhden kerroksen. Itse sain lakan myös kuplimaan, mutta se johtui edelleen omasta taidottomuudesta lakata siististi/tarpeeksi ohuita kerroksia. Mutta todella ilo lakata tällä, kynsillä siis 2 kerrosta.

Kyllä aEnglandin lakat ovat täysin rahan arvoisia (vaikka tämän lakan ostinkin käytettynä). Ja väri on niiiin minun! :) En tosin millään saanut lakan sävyä kuvattua edelleen se lightbox vaiheessa. Täältä esim. näet oikean sävyn.


Otin käyttöön Photobucketin ja nämä kuvat ovat sillä käsitelty - taitaa joutua edelleen käsittelemään kuvat Gimpillä, sen verran huonolaatuisia nämä kuvat taitavat olla... :/
Jälleen mietin miten voisin yksiväristä lakkausta tuunailla. Jo silloin kun aloitin lakata, mietin, että laittaisin nimettömään essencen glitterin glorious aquarius. Luovuin kuitenkin ajatuksesta jo alussa kun tajusin jo ehtineeni lakata aluslakan (en alkanut sitä poistamaan ja laittamaan tilalle peel offia). Meinasin jo kysäistä kämppiksen mielipidettä, mutta luovuin kuitenkin siitä(kin) ajatuksesta. :)

Loppujen lopuksi päädyin jälleen liukuväriin (harjoitus tekee mestarin, eikös niin, joten ehkä se sitten joskus onnistuu..). Mallailin tikkuja lakan päälle ja päätin testata uusia Tiia Vanhatapion lakkoja, jotka ostin huimaan 30 sentin hintaan Seppälän poistoaleista! (Ostin Fool's Goldin, Moshin, Mercuryn ja Sangren) Hinta-laatu-suhde TÄYDELLINEN! ;)


Ihan kohtuu tyytyväinen kyllä olen tähän liukuun ja erityisen ihastunut olen tähän väriyhdistelmään... Liekö tämä yhdistelmä vai tuo lakka yleensäkin ei ihan puhtaan kullan väristä, mutta ei haittaa. :)

Sattumalta bongasin Sokokselta Isadoran luomiväripaletin alesta ja pitihän tuo napata mukaan. Sattumalta osui lakkauksen kanssa hyvin yhteen. :) Pieni pettymys tuo paletti siinä mielessä, että aivan noin kirkkaina eivät värit luomilla näy. Pitää joskus kokeilla kostealla siveltimellä.

Ja vielä piti siirtokuvat lisätä peittämään ei-niin-täydellinen liukuväri. :) Valkkasin sellaiset kuvat, jotka eivät niinkään omaan makuun olleet, mutta tämän lakkauksen kanssa tykkäsin tosi paljon!

Lakkoina
aEngland Avalon
Tiia Vanhatapio Fool's Gold
Siirtokuvat eBay

4 kommenttia:

  1. Kaikissa vaiheissa tosi nätit lakkaukset! Ja hyvä posetusalusta, matchy-match :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä silmä löytää aina nuo violetit... :)

      Poista
  2. Piti käydä vaan vilkaisemassa sun blogia,mutta en joutanukaan pois vaan jäin selaamaan ja nää kynnet pisti silmään! Ai että miten ihana violetti:)

    http://kynnellekykeneva97.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tässähän aloittelija ihan punastuu. :) Tuo Avalon on kyllä mahtavan kaunis!

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)