sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Pinkkiä roosa nauhan kunniaksi

Tai no pinkkiä ja pinkkiä...Se kunnollinen pinkki creme on edelleen kaupassa... Bongasin kyllä vinkin, että Color Clubin Wicker Park olisi kaunis pinkki ja kaiken lisäksi käyttäytyy kauniisti. (ja ostoslista senkun kasvaa..)

Nämä roosa nauhan kunniaksi lakatut kynnet kiilaavat taas parin lakkauksen edelle, no, muut tulevat sitten ajallaan. :)

Lakkasin torstai-iltana kynnet, mutta työpaikan tyhy-päivän (joka yöhön lopuksi kallistui..) vuoksi en ehtinyt kuvata kuin vasta lauantaina, joka sattuikin olemaan kaunis aurinkoinen syyspäivä!


Innostuin edellisen lakkauksen (joka ei siis vielä ole täällä näkynyt) lähes onnistuneesta liukuväristä. Alunperin suunnittelin leimaavani nimettömään koirantassun eläinten päivän kunniaksi, joka oli myös 4.10. Päädyin kuitenkin kokeilemaan IsaDoran Diamond crushia, johon tein liukuvärin essencen me & my loverilla. Tuo essence oli todella peittävää, joten varovasti sai töpötellä. Isadoraa laitoin 2 kerrosta, kuinka ilo sillä olikaan lakata.

Tykkään teippaamisesta jostain syystä tosi paljon ja päätinkin kokeilla miten onnistuu kaikkiin sormiin (ennen olen teippaillut vain nimettömiin). Varmuuden vuoksi ensin kokeilin pariin sormeen, mutta se onnistuikin ihan kivasti, joten kaikki muutkin saivat teipit kynsiinsä. Ihan täydelliset kuviot eivät ole, mutta olen kyllä tosi tyytyväinen näihin kynsiin. Ihan jo harmittaa kun alkavat osoittamaan kulumisia. (Yllättävän hyvin pysyivät, vaikka tyhy-päivän agendassa oli mm. kiipeilyä ja keilausta. :))

Ja kuten todettu, 4.10. oli myös eläinten päivä ja kaksi karvanpudottajaa meilläkin asustaa, niin eläinten päivän kunniaksi kuvaan pääsi vinkupossu. :D Koskaan ennen ei ole ollut kahta silmäparia niin tiiviisti seuraamassa valokuvaussessiotani (ja myös kuvausrekvisiittani meinattiin pölliä pariin otteeseen). :)

 
Nimettömissä tosiaan alla pari kerrosta IsaDoran Diamond Crushia ja päälle töpötelty punaista essencen 156 me & my loveria (myös hiekkalakka).

Muissa sormissa alla pari kerrosta (yksikin olisi varmasti riittänyt) Sally Hansen Flashy Fuchsiaa ja päällä OPI Windy City Prettyä (tätäkin pari kerrosta, en kuitenkaan odotellut alemman kuivamista, koska silloin teipit olisivat repineet koko kerroksen pois).

Kaikki neljä lakkaa olivat oikein miellyttäviä lakattavia!

2 kommenttia:

  1. Sinä kyllä osaat tuon teippauksen!
    Mr. Vinku kuvissa - huippua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks :) Aloittelijan tuuria varmaankin...
      Juu, tuosta rekvisiitasta saatiin ihan tappelukin aikaiseksi. ;)

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)