lauantai 14. syyskuuta 2013

Kun idea ja toteutus eivät kohtaa

Kylläpä on ollut haipakkaa tämä viikko...
Kuten edellisessä postauksessa kirjottelinkin, niin halusin kokeilla ChinaGlazen uusia hankintojani.
Strawberry Fields käyttäytyi tosi kivasti ja oli helppo levittää. Kaksi kerrosta laitoin, kolmannen se olisi vielä vaatinut täydelliseen peittoon, mutta olen malttamaton. :)

That's Shore Brightia hieman jännitin, koska tuo Sunsational kokoelmassa on ollut pahojakin huteja. Kuitenkin tiesin jo etukäteen, että tämä ko. lakka on kokoelman parhaimmasta päästä. Kynsillä on 2 kerrosta ja se riitti mainiosti. Levityksen kanssa sai kuitenkin kohtuu tarkka olla ettei montaa kertaa samasta kohdasta sutaise. Kuitenkin pikakuivattajan kanssa lopputulos oli oikein kaunis. Jännästi tuo kuivui yksinään hieman mattapintaiseksi. Jos haluaisi jättää "mattaiseksi", pitäisi olla hieman huolellisempi levittäessään.


Tässä vielä erikseen kuva Mansikkalakasta, tuo kimallus <3

Tässä kohtaa astuin miinaan. :)
Pitkästä aikaa ajattelin tarttua dotting tooliin aka pilkkutikkuun. Muistan nähneeni kivoja koristeluja näin tehtynä ja googlettelinkin kuvia. Ajattelin laittaa ns. ranskisosuuden pilkuilla ja jossain näin pilkkujen alle laitetun valkean lakan. Niin, no ei näyttänyt siltä miltä piti.

Tein korjausliikkeenä sitten vastaväriranskikset ja dottailin vielä pilkkuja. Kammottavaa! Tosin kyllä ne hieman paremmalta näytti kun oli yön yli nukkunut, mutta eivät nämä enää toista yötä nähneet.

Tässä se vasen käsi lakkojen kera.


Ja tässä oikea käsi, johon jätin maltillisemmat koristelu. 


Pitää joskus kokeilla dottailua tietyn mallin mukaisesti - miun taiteellinen silmä on nimittäin melko sokea (kuten esim. tästä voidaan todeta). :D

Käytetyt lakat siis:
China Glaze Strawberry Fields
China Glaze That's Shore Bright

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)