perjantai 27. syyskuuta 2013

Kaunis, mutta epäkohtelias

Onpas ollut haipakkaa - en ole edes ehtinyt kunnolla lukemaan toisten blogeja, saati sitten päivittää tätä omaa...
Toisaalta työpäivän jälkeinen kiire mulle tarkoittaa sitä, että aika on mennyt omien koirien kanssa touhutessa, koirakoulutuksia vetäessä tai jumpissa käymistä. Eli sinänsä kiireeni on positiivista kiirettä, mutta silloin tällöin kaipaa vaan semmosta olemista - istua sohvan nurkassa padi kädessä blogeja lukien, tai lakkaamassa kynsiä. :)

Mulla on kahdet lakkaukset tänne laittamatta (ja kolmannet jo kynsillä), mutta ensin tulkoon tuoreammat.

Ostin jo kesällä työreissulta tarjouksesta OPIn German-icure by Opi -lakan (tarkoituksenahan oli ostaa Every Month Is Oktoberfest, mutta siinä pullossa oli joku tahra tai jotain, niin en halunnut sitä pulloa (juu, mulla on "ongelma") - otinpa sitten siitä vierestä toisen, joka osoittautui hotelliin päästyäni German-icureksi. Voi sitä ärsytyksen määrää, mutta en sitten kuitenkaan käynyt sitä vaihtamassa tai ostamassa myös Oktoberfestiä - tyhmä minä! :)).




Lakka on oikein kauniin syksyn värinen, mutta voi sitä ällistyksen määrää kun aloin lakalla lakata. Sitä kaljuuntumisen määrää! Yhtään ei olisi saanut sipaista jo lakattua kohtaa, ja liekö sekään olisi auttanut. Onneksi sain kuitenkin kolmella kerroksella oikein kauniin tasaisen lakkapinnan, joten sinänsä se kaljuuntuminen ei niin haitannut.


Kävin myös tekemässä tuhojani eräänä sateisena sunnuntaina Anttilassa. Mukaani tarttui Isadoran ota 3 maksa 2 tarjouksesta hiekkalakat 100 Diamond Crush, 110 Turquoise Crush ja kauniin ruskea 708 Cool Camel.
Sainpa siitä sitten idean kokeilla pilkkutikkua uudemman kerran hiekkalakoilla (miun visiot ei oikein toteudu tuon pilkkutikun kanssa...).

Käytetyt lakat:
Pohjalla OPI German-icure by OPI
Valkoinen pilkku 100 Diamond Crush
Turkoosi pilkku 110 Turquoise Crush
Violetti pilkku OPI Can't let go

1 kommentti:

  1. "Tuhojen tekeminen" kaupassa on osoittautunut oikein hyväksi :) - huippukivat kynnet ja oikein järkevät hankinnat (he hee..)

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)