lauantai 17. elokuuta 2013

Vähän mielenkiintoisella tahdilla nyt tulee postauksia - kerralla sitten monet ja välissä pitkä tauko. :) Kuvien ottaminen tai oikeastaan niiden tänne blogiin saaminen tuntuu nyt olevan se haasteellisin osuus. Tähän asti olen kaikki kuvat ottanut pihalla ja tosiaan hieman mietityttää tämä pimeän kauden saapuminen - auttaisikohan jos johonkin saisi ostettua päivänvalolampun?
Näin Kynsisirkus -blogissa (linkki avautuu uuteen ikkunaan) ihanan teippauslakkauksen ja halusin sitä kokeilla. Olen muutenkin tykännyt teippailla, tosin vielä vain yhtä kynttä per käsi ja kohtuu helppoja - ne teipit vaativat sorminäppäryyttä sekä kärsivällisyyttä!
Lakkojen valita oli jälleen kaikkea muuta kuin loogista ja täten valikoitui tekstuurilakka sekä koiramaisten kynsien kynsilakkojen matkassa tullut ColorClubin Perfect Molten. Kyllähän nuo värit melkein yhteenkin sointuu - eikös violetti ja vihreä ole toistensa vastavärit, tai jotain. :)

Tuossa kuvassa ei kovin hyvin onneksi näy, mutta jostain syystä Seche kutisti tuota alla olevaa valkoista lakkaa kärjestä oikealta puolelta. CC:n alla 2 kerrosta W&M valkoista lakkaa ja sen kuivatin Sechellä teippausta varten. Pitäisi oikeasti hankkia se Essien blank, niin ei epäonnistuisi lakkaukset lakan takia...Tosin oikeassa kädessä kaikki ok, joten mikä lie tuossa tuli.


Tässä vielä ColorClubin Perfect Molten lakka auringonvalossa. Jotenkin tuo on jännä kun on niin erilainen pullossa kuin kynsillä. Itse ehkä tykkään enemmän jopa miltä se näyttää kynsillä kuin pullossa - hyvä niin.


Käytetyt lakat siis:
OPI Can't let go (käyttäytyy erittäin mallikkaasti ja kynsillä 2 kerrosta - ei aihetta putsailuun)
CC Perfect Molten (oikein kauniisti käyttäytyvä lakka ja valkoisen päällä vain 1 kerros)
ja CC:n alla käytetty 2 kerrosta Wild&Mild Polarbear (valkoinen)
Kuvio tehty koristeteipeillä ala eBay

2 kommenttia:

  1. Hyvin olet saanut tän onnistumaan Kiki! Täytyy päästä itsekin jossain välissä kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! :) (ehkä silti en ihan heti kokeile joka kynteen) Yllättävän haastavat olivat poistaa - myös toi "peruslakka". nim. hopeista glitteriä joka puolella...

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)