tiistai 27. elokuuta 2013

Pastellia, pastellia


Sen verran palataan ensin edelliseen, kun kokeilin essencen peel off -lakkaa. Valitettavasti se ei ainakaan tällä kertaa toiminut toivotunlaisesti. Pitää ensi kerralla kokeilla toisella aluslakalla ja/tai kahdella kerroksella. Osittain tuntui jopa, että peel offin kanssa lakan poistaminen oli haastavampaa kuin normaalisti. Mutta yritän saada sen toimimaan - glittereiden poisto on syy siihen, että glittereitä ei kokoelmastani montaa löydy. Ja ainakaan niitä ei koko kynnellä nähdä.

Tällä kertaa jälleen tylsästi uutuuksien testailua. Jostain syystä silmäni osuu aina pastelleihin väreihin - oli kyseessä sitten kynsilakat tai vaatteet. Huomasinpa sitten yhtenä iltana, että olohousuni olivat aivan kynsilakkani väriset! :) (En nyt kuitenkaan ottanut niitä lakkojen taustalle)


Eli kynsillä Seppälästä matkaan tarttunut Nailsin turkoosi mattalakka, nimeltään Mint Way. Ja kaverina essencen that's what i mint!. Tai oikeastaan sen pitäisi olla toisinpäin, koska Nailsia on ainoastaan nimettömässä (ja senkin muistin laittaa vasta kun olin ensin laittanut essenceä 2 kerrosta).

Nailsin mattalakka käyttäytyi yllättävän kauniisti ja levittyi nätisti. Positiivinen yllätys siis (minulla on myös oranssi mattalakka, tosin W&G merkiltä, mutta Seppälästä ostettu ja se on aivan kammottavaa puuroa, haisee kaiken lisäksi järkyttävälle!).
Koristeiksi halusin siirtokuvat ja ensimmäistä kertaa kokeilin siirtää kuvat pahviltaan sormella. Ja ihan näppärästi se onnistui (aiemmin olen laittanut ne pinseteillä). Kyseiset siirtokuvat käyttäytyivät oikein mallikkaasti, tosin pari ei meinannut jäädä kynnelle ollenkaan - joillakin kun on ongelma, että jämähtävät siihen paikkaan kynnellä, mitä ensimmäisenä koskettavat. Hinta-laatusuhde loistava siis!

(ai että tuo keskisormen kynsi on ärsyttävä - kaartuu toisesta reunastaan paljon enemmän kuin toisesta. argh!)

Lakkoina siis:
essence that's what i mint!
Nails Matt Mint Way (nimettömässä)
Siirtokuvat eBay 

1 kommentti:

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)