torstai 15. elokuuta 2013

Koiramaista uusilla lakoilla

Tosin näitä kuvia kun käsittelin, niin mietin, että kehtaanko julkaista ollenkaan... Mikä lie stressi/tylsyys taas iskenyt kun kynsinauhat/ympäristöt on aivan kammottavassa kunnossa. Jännä miten on jo näin nopeasti muuttunut oma käsitys asioista. Esim. noissa ekoissa julkaistuissa kynsissä iho on jopa kuivempaa, niin en siihen silloin kiinnittänyt näin paljon huomiota. Hassua. :)
Rasvaus siis edelleen unohtuu - pitää edes yöksi tsemppailla. (nooh, kiitos tilauksen kosmetik4less:iin, on puuvillahanskat, jotka voi sitten laittaa rasvattujen kynsien päälle - vai pitäiskö muutenkin pitää noita hanskoja, niin sais kynsinauhat olla rauhassa :D)


En suosittele kuvaa avaamaan suuremmaksi. Aika paljon näytin näille kloonaustyökaluakin...
Kynnet on tehty koiramaisiin tunnelmiin ja leimat menivät hieman hassusti kun meinasin ensin laittaa vain toisen (alemman), mutta se näytti yksinään hassulta. Sitten kun niitä on kaksi, niin tuo alempi pitäisi olla alempana. Nooh, ensi kerralla sitten. :)

Syy, miksi nimenomaiset lakat kynsille valikoituivat oli Facebookin Kynsikirppis. :) Eli ostin eräältä henkilöltä ko. lakat ja halusin niitä heti kynsille kokeilla. Kohtalaisen nätisti taitavat jopa yhteen soveltua vielä. Molemmat lakat käyttäytyivät oikein mallikkaasti ja Essietä on 2 kerrosta kynsillä, mutta nyt en muista olisiko ColorClubia jopa vain yksi... No kahta enempää ei ainakaan.

Kyseessä ovat:
Essie Nice is Nice
ColorClub Age of Aquarius
ja leima Konadin mustalla Pueenin laatasta nro 40

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)