perjantai 16. elokuuta 2013

Haasteiden kautta voittoon?

No ei näissä kynsissä varsinaista haastetta tai vaikeuksia ollut - lähinnä ideoinnin puolella.
Halusin käyttää uusia eBaysta ostamiani waterdecaleja, mutta en oikein millään keksinyt minkä lakan olisin laittanut alle. Monen idean kautta päädyin tylsään(?) ranskikseen ja jälleen se ranskisosuus on hololakalla. Syy hololakan valintaan oli viimeiset(?) kesäpäivät. Ja kaiken lisäksi en edes laittanut niitä perhosia! :) Mutta nuo ruusut/kukat kävivät kyllä mielestäni värinsä puolesta erinomaisesti. Tarkoituksena oli näillä kynsillä mennä vain pari päivää ennen viikonlopun koiramaisia (taas) kynsiä, mutta ajan puutteen vuoksi, näillä mentiinkin sitten maanantaihin saakka.

Tätä(kään) kuvaa en suosittele avaamaan suurempana - stressi/tylsyys/rasvaamattomuus näkyy edelleen järkyttävällä tavalla kynsinauhoilla/ympäristössä.. :/
Perjantaina kuitenkin tuunasin etusormet (kun niistä lohkesi talkoillessa lakat). Niistä ei kuitenkaan kuvaa ole, kameran ollessa toisaalla. Etusormiin laitoin vain CC hololakkaa ja siihen päälle Konadin mustalla koirantassu-leimat (sama kuin ed. lakkauksessa).

Tässä vielä kuva lakasta kuva auringonpaisteessa ja samalla näkyy peukalon kynsi. Kyseiset decalit olivat nätisti käyttäytyvää mallia ja melko vaivattomasti sai aseteltua kynnellekin.

Lakkoina käytetty:
Rimmel French Manicure 436 White Bright (vaalea ranskislakka)
ColorClub Halo-graphic
WaterDecalit/Siirtokuvat eBay

2 kommenttia:

  1. Nää on nätit, eikä lainkaan huono idea tehdä ranskista holoilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkäsin kyllä itekin näistä tosi paljon (mitä nyt läheltä katsottuna oli Sechet vedetty puolihuolimattomasti... ;)) ja pysyivät kynsillä erinomaisesti.

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)