keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Tekstuurilla ranskista

Harmittaa ihan etten ole ottanut parista lakkauksesta kuvia - sitä varten tämä "blogi" on aloitettu. En vain ehtinyt ja toinen lakkaus jäi ilman kuvaa säiden vuoksi. Sisällä ei vain tule minkäänlaisia kuvia ja ulkona ollessa vesisadetta ja lämmintäkin vain 10 astetta, niin ei siinä kuvia saa...
Rokkikynnet harmittaa tosiaan, vaikka ei niissä mitään supererikoista ollutkaan. En vain ehtinyt ennen rokkia niitä kuvailla. Nimettömässä oli musta pohja (Wet&Mild musta) ja punaisella (Sally Hansen Rapid Red 09) salama Ilosaarirokin ilmeen mukaisesti. Muut kynnet olivat samaisella punaisella lakatut. Aivan mahtava lakka! Levittyi erinomaisesti ja peitti yhdellä kerroksella (en muista laitoinko varmuuden vuoksi kaksi kerrosta)! Salamaan laitoin vielä ääriviivat valkoisella koristelakalla, jotta muoto erottuisi paremmin. Miesten mielestä ne olivat ihan KISS-kynnet. Nooh, kyllähän sekin rokkaa. :)
(yllättävää kyllä, viitaten edelliseen postaukseen, eivät kynnet kärsineet rokin somistuksessa ollenkaan ja rokkauksenkin selvisivät ilman murtumia)

Mutta nyt kuvalla varustettuihin kynsiin.

Nämäkin kynnet ovat tuunatut versiot. Siskoni sukujuhlavalmistujaisia vietimme lauantaina ja mekkona minulla oli Espritin turkoosi mekko, joten sen mukaan tein kynnetkin. Halusin hillittyä, simppeliä, mutta kivaa. Eli lakaksi värinsä puolesta valikoitui Seppälän Nails -hololakka. Muutoin perusranskis, mutta nimettömään leimasin perhoset (Pueen46) ja liimasin vielä turkoosit niitit mukaan.

Tosiaan etusormet alkoivat lohkeilemaan ja sama keskisormet, joten päätin tuunata kynnet. Vaihdoin hololakan tekstuuriin. Kyseessä Golden Rose Holiday 52.

Tässä vielä käytetyistä kynsilakoista kuva. Aluslakan päällä alennuksesta ostettu (ja ihan kivasti asiansa ajanut) Rimmelin French Manicure 436 White Bright.
(pahoitteluni GoldenRosen heijastuksista - kyseessä ovat koirani etujalat, tajusin ne vasta kuvia muokatessa enkä varmaan olisi saanut niitä kauniisti "photoshopattua" poiskaan...)


En halunnut tekstuurilakkaa laittaa montaa kerrosta, joten laitoin tekstuurilakan alle Golden Rose hololakkaa nro 105 (jonka tietenkin unohdin tuosta kuvasta).
Taisin liian hätiköiden levittää tuon lakan tai jotain. Nimittäin etu- ja keskisormesta lakka hieman "pakeni" kärjestä. Ihan kuin olisi käyttänyt pikakuivattajaa, mutta en sitä tuon tekstuurinpäälle laittanut. Outo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)