torstai 11. heinäkuuta 2013

Hololla leimausta

Edellisten kynsien myötä sain taas leimauskärpäsen ja nuo Pueenin ihanat laatat ovat lähes käyttämättömiä, joten...

Halusin kokeilla hololakan toimimista leimauksessa. Yritin myös kokeilla eBaysta ostamaani pehmeää stampperia, mutta en vain saa sitä oikein toimimaan. Vasemman käden kynnet (ainakin suurin osa) on leimattu sillä, mutta sitten vaihdoin takaisin kovempaan malliin. Pitää jatkaa testailuja. Ilmeisesti jos sen saan toimimaan, niin koko kynnen leimat on sillä helpompi saada asettumaan kynnelle.





Tässäpä ensi oikea. Hieman näitä lakkailujen jälkeen lyhensin. Tuota oikean käden etusormea ilmeisesti tökin joka paikkaan kun se ei vain pysy pidempänä, lohkeaa heti kun on pikkasenkin pidempi. Sinänsä erikoista kun koiriakin palkkaan vasemmalla kädellä.

Saa nähdä onko vielä torstain jälkeen näin pitkät kynnet. Viilasin nämä vielä hieman neliöiksi. Tiedossa siis rokin somistamista seuraavat kolme päivää, joten voi olla, että se vaatii veronsa. :)

Kynsillä siis Inglot nro 150. Pikkusormessa on vain yksi kerros ja olisi kaivannut toisen. Muilla kynsillä ns. puolitoista kerrosta lakkaa eli vetäisin vähän reilumman kerroksen. Hieman se taas aiheutti kuplimista. Auringossa lakkaillessa huomaan, että lakat kuivavat tosi nopeasti, joten helposti raidottuu/ei asetu kynsille kauniisti.

Leimaukset tehty aEngland Sleeping Palacella. Pueen laatasta 39. Lisäksi leppis mm. vasemman käden peukalossa laatasta 46.

Nämä leimaukset ovat kaukana täydellisestä, mutta aloittelijahan tässä vielä ollaan. :)

Pitääkin alkaa kuvailla myös ne lakat tähän mukaan. Ainakin itse aina kaipaan niitä muissa blogeissa, jos on vain pelkät nimet (helpompi löytää ko. lakka itselle kun on nähnyt pullosta kuvan - jos siis näkee jonkun kivan värin toisen kynsillä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)